КАК ДА ПОДАРИМ ПОДАРЪК С АЛКОХОЛ?

Доста е трудно да се избере подарък, ако трябва към него да подарите и качествен алкохол. Процесът на избор на правилния вид напитка си има своите тънкости, и ние просто ще ви помогнем да го поднесете по ефектен начин.

Разделянето на мъжки и дамски алкохолни напитки е доста субективно. Категорията мъжки варианти на алкохолни напитки обаче е по-естествена и налагаща се от презумпцията, че мъжете са по-голям консуматор. Следователно те получават по-често алкохолни напитки за подарък и избора какъв да бъде той е по-голям.

Така например водка можете да подарите на човек, който не познавате толкова добре. Качествен коняк е подходящ за хора с по-високи позиции в обществото. Уискито винаги може да Ви спаси пред шефа и колегите в последния момент и т.н.

Ние от „Подаръци Найс” не искаме да ви учим какъв алкохол да подарявате, а по-скоро как да го поднасяте, за да изглежда по-стилно, по-забавно и по-нестандартно. Например едно хубаво вино подарено в луксозна кутия с различни аксесоари към нея, винаги ще направи подаръка по-завършен и стилен. При по-младите можем да го подарим в комбинация с някоя забавна игра със шотове, която може да влезне в употреба на самия празник и веднага да вдигне градуса на настроението. Всеки алкохол подарен все някога ще бъде употребен и от него ще остане само спомен и празна бутилка, но това което сте подарили към него ще остане и винаги ще навява хубави спомени за точно определен повод, а и за вас самите, които сте направили подаръка. Алкохола винаги е присъствал като подарък и то не само в нашата страна, а по-принцип, така ще бъде и занапред. Ние искаме да обогатим традицията да се подарява алкохол и да я направим по-различна, по-модерна и не на последно място по-запомняща се.

Ако сте решили да подарите алкохолна напитка за подарък, го направите по уникален начин с нашите предложения. С тях ще оставите траен спомен у вашите близки и приятели, и със сигурност ще направите празника им още по-незабравим.

Views: (65)